Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: 4.2 black screen brick

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation 4.2 black screen brick

    i was playing blackops on my wii and when i turned it off (not leaving blackops) it was fine but when i turned it on again my wii had a black screen nothing pops up and my wii mote wont sync(maybe bluetooth hardware failure) or even turn on the wii my tv can register my wii turning on because the no signal goes away can any one help

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    hi,i had a sim problem and followed this (it was just a black screen)
    so you could try this m8,it worked for me.
    http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...tion-here.html

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks but the problem is i dont have bootmii or cboot2 installed all i had was priiloader and it doesnt come up

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    bootmii is in with the files m8. (everything you need is with the files on that tute)

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    but it tells me i need bootmii as boot2 or cboot2
    which i dont have

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    was it installed before you had your black screen if so your fine.(thats what happened to me)
    Last edited by madpaw06; 06-08-2011 at 07:35 AM.

  7. #7
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Are you usb loading?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it wasnt installed period my wii had the new boot 1 that locked boot2


    shiftlock yes i loaded blackops from usb to speed up load times

  9. #9
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,827
    Thanks
    892
    Thanked 2,099 Times in 1,484 Posts
    Blog Entries
    13
    If your wii remote cannot turn on your wii then it is most likely the bluetooth module

  10. #10
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by onlytohackawii View Post
    it wasnt installed period my wii had the new boot 1 that locked boot2


    shiftlock yes i loaded blackops from usb to speed up load times
    have you turned off the HDD since you shut off the wii? you should try unplugging the hdd from the wii and remove your sd card and see it your wii boots up.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •