Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: 4.2 black screen brick

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    have you turned off the HDD since you shut off the wii? you should try unplugging the hdd from the wii and remove your sd card and see it your wii boots up.
    i just tried and it has a black screen still i know the wii just doesnt boot if there is hardware failure could it just be the bluetooth module like pob said

  2. #12
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    yup sure can but I dont know how shutting off the wii in middle of a game would cause the BT module to go out.. Strange..

    Can you load priiloader?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  4. #13
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,830
    Thanks
    897
    Thanked 2,102 Times in 1,485 Posts
    Blog Entries
    13
    It could be pure coincidence, but the wii remote not turning the wii on my first reaction would be to test the bluetooth module

  5. 2 Users Say Thank You to Pob3008 For This Useful Post


  6. #14
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    omg i forgot about priiloader it loaded up and the system menu finally loaded i think it was my sd card thank you all and my wii just magically started working ill format my sd card now

  7. #15
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by onlytohackawii View Post
    omg i forgot about priiloader it loaded up and the system menu finally loaded i think it was my sd card thank you all and my wii just magically started working ill format my sd card now
    Go into priiloader and turn of the load from sd.. it makes the wii scan the sd before booting up.. and if the sd is corrupt the wii will black screen.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  9. #16
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks i got it working now

  10. #17
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,830
    Thanks
    897
    Thanked 2,102 Times in 1,485 Posts
    Blog Entries
    13
    In post 3 u said priiloader was not working?

    Oh well glad u got it sorted.

  11. #18
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    In post 3 u said priiloader was not working?

    Oh well glad u got it sorted.
    i think the sd was the cause of it all

  12. #19
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    37
    Thanks
    8
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Make sure you have a NAND and KEYS dump in case this happens again and Preloader decides to hate you lol =] Glad to see you got it up again

  13. 1 User Says Thank You sephiroth878 For This Useful Post


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •