Results 1 to 4 of 4

Thread: help please..........

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help please..........

    Hi im new to this wii seen and ive had a wii given me but its not working when i switch it on it comes up with a gray screen and it says this:


    SYSTEMMENU
    HOMEBREW CHANNEL
    INSTALLED FILE

    LOAD/INSTALL FILE
    SYSEM MENU HACKS
    SETTINGS

    ERROR AUTOBOOTING SYSTEMMENU !
    TICKET NOT FOUND!


    ISO V30
    SYSTEM MENU v290 preloader V0.28

    Could someone please help me i dont want to play homebrews or anything like that just normal games does any one know how to fix this and put the wii back to normal

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    61
    Thanks
    3
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    First you should introudce yourself. Mods will put guides and try to help in introduction post

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi ive introudce myself in the
    Introduce Yourself

    part of this site........ could someone please help me sort this wii out??

  4. #4
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 924 Times in 666 Posts
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •