Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: sd card problems

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    here is an updete on my wii problem<i have done every suggestion on the thread and nothing has work,but i notice that every time i put the sd cardi on the wii ,it wont show me the content or the pop up that supost to happen but it shows me that in the card are 15048 blocks open but i dont see anything.can someone help from here ?and yes i have try a few differnt file from different way to get the HBC,thank you guys and ladies (if any)for helping me out.

  2. #22
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    what are you actually copying to the card?

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    now that you ask me that question i think i have to open the file. copy the content into the sd card and then lunch it,it might be the problem going to try it.

  4. #24
    New Member lonestarstate's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Austin TX
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This is the first day I got my wii to see my HDD loader GX 2.0 downloaded covers when I click on the cover nothing happends?? HELP

  5. #25
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by lonestarstate View Post
    This is the first day I got my wii to see my HDD loader GX 2.0 downloaded covers when I click on the cover nothing happends?? HELP
    and what, exactly, does that have to do with this thread?.....

  6. #26
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok, here is the is the update, it finally works thanks to the last member that ask me what was i putting into the SD card and i remember that i have to open the file all the way then copy the 7 to 10 items in the file and only then paste it in the root of the SD card ,but now im having a new problem when it upload it tells me that im having problems with the ISO,who knows ill try a different file,open for suggestions.Thank you so much to the members that follow this thread and help me.

  7. #27
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    now the hackmii installer is saying that it will not continue becouse there is no known vunerable ISO installed on the wii.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •