Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Need help with CFG USB Loader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need help with CFG USB Loader

    Hi guys.

    I've got some problems when using the CFG USB Loader. When I start it (directly from the Wii menu), it sometimes (70% of the time) freezes at the startup. When it happens, I have to reboot the Wii each time.

    It can happen 6-7 times in a row, maybe more!

    I have a 4.1U Wii, using the latest version of USB Loader, which I thinkn is v68d.

    Let me know how I can fix this... or if it's a normal issue...

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    Definitely not a normal issue. Have you tried re-installing it?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yep. Many times.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    Do any other loaders work for you? Has a prior version of CFG worked?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just updated CFG and it was doing the same thing... that's why I updated.

    I don't know any other loader that would work with my HDD... Im pretty n00bish with Wii Softmodding :S

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    Does the same thing happen when your hard drive is unplugged?

    What I'm getting at is the condition of your hard drive. Does it work fine if you plug it into your pc?
    Last edited by cjizzle; 05-09-2011 at 03:56 PM.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just unplugged the HDD and tried to load the Loader 6 times, and everytime it worked.

    When I plug it into my PC, it says I have to format it to use it on my PC, so I guess it's not NTFS or FAT32...
    Last edited by DCSemi; 05-09-2011 at 04:01 PM.

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    It must be WBFS. Get WBFS Manager (google it) and try to open it with that.

  9. #9
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, I'm using WBFS Manager 3.0, and I "loaded" my HDD with that application. What next?

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    I was just checking to make sure your hard drive was ok. So you can see all of your games there?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •