Results 1 to 9 of 9

Thread: Shop channel rebooting error

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Shop channel rebooting error

    I have a problem with my shop channel.
    when I start it, i get booted to the main wii screen.
    I have a 3.4E wii and already installed cIOS36 rev 11 and also the wads of the IOS61 patch and v20 shop channel.
    Also according to AnyRegionChanger:
    Console area settings: Europe
    Game region settings: Europe
    Console video mode: PAL
    shop country code: 110
    If that helps at all....
    Any help would be greatly appreciated!

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,064
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    You need to install ios 56. We have a great guide for updating the shop channel http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I extracted the IOS56 wad from the IOS Update.Zip archive and installed using wad installer. Then I installed v20 shop channel wad again.
    Still same result...

  4. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,774 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Can you post a syscheck.


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How do i do that?

  6. #6
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,774 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...tem-check.html

    Post it here and not in the Tutorial


  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It works! I ran the syscheck and saw it couldn't read IOS56 so I installed it again using wad manager instead of wad installer and now the shop channel works!
    Still, ill be happy if you could go over the log file to see if anything else if wrong with my Wii

    Spoiler



    Thank you guys very much!

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Chester, Il
    Posts
    125
    Thanks
    67
    Thanked 22 Times in 21 Posts
    Ok I've got a stupid question about booggiemann's syscheck for someone that knows more. Shouldn't they have the cIOS's installed if they are softmodded?

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    Yes unless they have been removed or never got to that point in the guide yet. you can remove many things from a Wii just never below 200. guaranteed fail for the last one.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •