Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Unusual Wii issue (black screen)

  1. #11
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Learn to use spoiler tags.. It looks like your wii took an official nintendo update. you need to re softmod.. this time follow the guide exactly and use priiloader also. good luck!!! the guide is in my signature.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  2. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  3. #12
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks man, how did it do that? I disabled wii connect 24

  4. #13
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    disc or internet update.. you should have had priiloader installed and the update hacks enabled.. oh well though. now you know and can fix the problem.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #14
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    =D also I can skip the homebrew installation part right?

  6. #15
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    if hbc works and is fine then you can start from where it says "Softmods with Homebrew"

    .... spoilers.. remember them...

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •