Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Mortal Kombat Armageddon

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Mortal Kombat Armageddon

    hey everyone i have been readign alot of fixes and posts on Armageddon i have done and tried everything that pp lsaid to do the wiiscrub renamng hte dol it boots in the game and whe nit gets to the controller screen just turns my remote off then restarts the wii can anyone help with this i been searching for 2 hours now and tried all things but can;t get it to work!!

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Chester, Il
    Posts
    125
    Thanks
    67
    Thanked 22 Times in 21 Posts
    Your might not be able to play it cuz I have to use my original to play.

    Sent from my Moto Citrus on WiiHacks App!

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    i have the game running and its the dol you need to change in the settings make sure you save when selecting the dol
    thanks to bmarlo for this signature


  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i ahve done the dol rename and everything and in the settings it boots up just find the nright after the screen when it tells you the contoller to use it goes black and freezes!!

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    thats what happend to me untill i changed the .dol we have a guide on problimatic games inclueding this 1 will dig it out for you.... what loader are you useing and cios you loading the game with


    here it is
    thanks to bmarlo for this signature


  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i am using usb loader configurable verson 68d and ios249

  7. #7
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    68d? must still be a beta im on 68b try a lower version of cfg loader to see if it works just copy the dol off the lower version over the 1 you have now and see if it works
    thanks to bmarlo for this signature


  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no go still freezes after controller screen i can't figure it out!!

  9. #9
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    strange that not sure what els it could be try re riping the game but it should work with the dol settings
    thanks to bmarlo for this signature


  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im also using 4.2u cios 38 rv 19 or something like that

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •