Results 1 to 7 of 7

Thread: Can't load Legend of Zelda: Twilight Princess with Configurable USB Loader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can't load Legend of Zelda: Twilight Princess with Configurable USB Loader

    I just got configurable usb loader working with my flashdrive, and now I have a problem with this game. This is the first game I've had a problem with. I have a Wii on 4.3u with homebrew working just fine, and when I loaded Twilight Princess for the first time I had one cheat on, and it gave me a black screen with no sound so I had to shut my off and back on. I tried again without any cheats and it loaded with sound except there was hardly any color and the screen was shaking really fast to where you can hardly see anything. I don't understand how I can load newer games fine but this old game has a problem.

    I always run my games on IOS249 (v21) if that helps. Should I try loading it on a different IOS? If so, which one? Please help.

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    try 222 rev 4

    and also... we dont support cheating here.. glad you didnt ask for help with that.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    try 222 rev 4

    and also... we dont support cheating here.. glad you didnt ask for help with that.
    I went to the game options for Twilight Princess and changed "IOS: 249" to "IOS: 222-mload" and it didn't work. Same problem with 249. 222-mload and 222-yal are the only "222" related options available. I'm going to try 222-yal right now.

    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    and also... we dont support cheating here.. glad you didnt ask for help with that.
    That's against the rules! Of course I wouldn't ask for help about that
    same for pirating

    IOS 222-yal had an error and it didn't even load Twilight Princess; it brought me back to HBC instead

    Now what?
    Last edited by Brian; 04-28-2011 at 12:35 PM. Reason: no double posting, use edit

  4. #4
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    try reripping it from the original disc and use the edit button on your posts..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    try reripping it from the original disc and use the edit button on your posts..
    I don't have the disc right now. I should be getting it back this weekend though. Anything I can do right now to get my WBFS to work?

  6. #6
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 923 Times in 666 Posts
    Did you accidentally force the video to a different signal? What you are describing sounds like when you try to play a PAL game on an NTSC console or vice versa.
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forget it, I'm just going to wait til I get my disc back. Thanks anyways.
    Last edited by joshuabauchman; 04-28-2011 at 07:39 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •