Results 1 to 4 of 4

Thread: GC multiisos not working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    GC multiisos not working

    Hello so I am using Wiigator 0.2. Whenever I try to load it the screen turns gray and flickers. There is also static. Regular one game discs work fine though. Can someone help me? Thank you.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Have u looked at this?

  3. #3
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    try loading with neogamma and see if thats any better , wiigator loader is a bit old now.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have tried to use Neogamma and it doesn't recognize that I have multiple games on the disc. It just goes to a black screen and restarts the Wii using neogamma. I have looked at that guide by the way. I am using the 3.5.4 version of that tool

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •