Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Blackscreen on boot with SD card in only.

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    *headdesk* Someone must've turned on Wiiconnect24 and updated while i wasn't paying attention.
    Thanks for your help.

  2. #22
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    no worries.. like I said though.. use priiloader this time..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey, i don't mean to necro, but i'm still having some troubles, even after following that guide, and redoing it all.
    I'm not running SM 4.1U now, I've done *everything* it told me to do exactly as it told me to do, and yet it still has the same trouble.
    NEW SYSCHECK:

    Spoiler


  4. #24
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Remove the other stuff from the sd and give it a go again..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #25
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What other stuff? all that is currently on it is the application folder, (the applications within) and the a folder with stuff for the flash drive loader.
    Remove those? or were you assuming other stuff was still on it?

  6. #26
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    no wads correct? or boot files?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #27
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nope. neither.

  8. #28
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    strange... I huess you just gonna have to do it the way you've been doing it without the SD inserted.. but atleast you got your stubs taken care of lol

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  9. #29
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Haha yeah, and now i have priiloader which i've been looking at for a good while, i just needed a good reason to do something about it. xD
    Thanks again for all of your help, If i ever find a way to fix it, i'll let you know. =)

  10. #30
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    yeah give me a heads up.lol.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •