Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Issues with my softmod

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just to update my situation....got wario ware and mario kart working dont understand how? when i re rip to my hard drive using config loader i get the issues mentioned above, however, i downloaded them from a torrent site and they work!!! Why would that be?? Same settings (249) After testing about half my games today ive found a few more issues if anyone can help out. WWE Raw/Smackdown 2011 freezes up on the loading screen right before the match is about to begin. Also Lego Batman stuck on load screen. Car's Mater National also stuck loading and Mini Ninja freezes and gives off a buzzing sound. Thanks

  2. #22
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Stomp_442 View Post
    I have not seen anybody post of issues with WBFS, it was more than likely a user error.

    iso patcher, what's that? you shouldn't be patching the ISO if you are using a usb loader.
    So I just spent a good amount of time looking for the thread but there are to many I've posted in.. but the one I remember the clearest is:

    The user had a HHD partitioned with WBFS and NTSC. He was experiences freezing and "lag" on most of his games. He then reluctantly created a FAT32 partition and tried a few games and BOOM. works flawlessly.. He then got rid of the NTSC and WBFS and re ripped his games onto the FAT32 HDD and everything worked fine. but when he re ripped to the wbfs part before it didnt help.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have my drive formatted in FAT32

  4. #24
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by george1974 View Post
    i have my drive formatted in FAT32
    All I can suggest really after that is to review the "problematic games and solutions thread".. and see what you can find.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #25
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i just wanna know what can possibly be different say for example punch out i rip my copy cfg loader it plays 1 round then freezes no music during game either but when i download a copy same size and everything and it plays fine. why would that be. play both off ios249

  6. #26
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    I followed mauis guide on my 4.3u that is now 4.1u
    I use CFG V60 222-mload

    Punch out and wario work flawless on mine... I run punch out and wario on 222



    Edit:
    It could be some sort of corruption.. Maybe the hdd is corrupting the data.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •