Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: Issues with my softmod

  1. #11
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    How did you format your hdd? did you follow a guide here? if not give this a read.
    FAT32 Hard Drives - Formatting, Loading, Ripping, Playing

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    How did you format your hdd? did you follow a guide here? if not give this a read.
    FAT32 Hard Drives - Formatting, Loading, Ripping, Playing
    it was previously formatted as WBFS i dont want to have to load all my games on there again. what about the warioware issue?

  3. #13
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    in the past users have experienced issues with a wbfs formatted drive.. problems were resolved after switching to a full FAT32

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    in the past users have experienced issues with a wbfs formatted drive.. problems were resolved after switching to a full FAT32
    i have a extra hd formatted fat32 put warioware on there still the same problem. the game works fine its just the one particular level single player wario stage everything else seems fine. i own the game i could just play it off the disc just dont know why that one level will not load

  5. #15
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    It could be a bad rip... or it being set on an incorrect IOS Im not sure.. but I found this:

    Quote Originally Posted by Krank View Post
    1)Extract the following PC files to your computer:-

    IOS Patcher 1.1 http://www.mediafire.com/download.php?ynwkj2dyqum

    2) Drag your chosen .iso onto the IOS Patcher .exe file and it will open and show you the IOS it uses to run.

    I found this by searching for 10 seconds
    It will tell you what IOS the game needs.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i give up did the reformat to fat32, iso patcher , re rip, download nothing works for that game ill just play it off the disc. thanks to everyone who tried to help me out.

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    in the past users have experienced issues with a wbfs formatted drive.. problems were resolved after switching to a full FAT32
    I have not seen anybody post of issues with WBFS, it was more than likely a user error.

    iso patcher, what's that? you shouldn't be patching the ISO if you are using a usb loader.
    Last edited by Stomp_442; 03-18-2011 at 10:50 PM.

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    last thing i did was rip the game to the hd (again) it loads fine and plays fine but if i select the wario stage (the only one that does this for me) i end up with a black screen. If i load it in 249 i get a disc error please eject on that stage instead of the black screen. i own the game so i can play it like that just cant figure out why it wont work for me right off the usb

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    actually i have a lot of issues , freezing on mario kart , stuck on the vs screen on punch out

  10. #20
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i redid this step by step so many times now heres what i got. punch out starts i go to career pick say von kaiser and go to title bout and it gets stuck on vs screen. mario kart goes to black screen after picking racer/kart.

    sysCheck v2.1.0b6 by Double_A
    ...runs on IOS58 (rev 6176).

    Region: NTSC-U
    System Menu 4.0/4.1U (v54449)
    Homebrew Channel 1.0.8 running on IOS58
    Hollywood v0x21
    Console ID: 143738285
    Boot2 v4
    Found 128 titles.
    Found 52 IOS on this console. 6 of them are stub.

    IOS3 (rev 65280): Stub
    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS12 (rev 526): NAND Access
    IOS13 (rev 1032): NAND Access
    IOS14 (rev 1032): NAND Access
    IOS15 (rev 1032): NAND Access
    IOS16 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, Flash Access
    IOS17 (rev 1032): NAND Access
    IOS20 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS21 (rev 1039): NAND Access
    IOS22 (rev 1294): NAND Access
    IOS28 (rev 1807): NAND Access
    IOS30 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS31 (rev 3608): NAND Access
    IOS33 (rev 3608): NAND Access
    IOS34 (rev 3608): NAND Access
    IOS35 (rev 3608): NAND Access
    IOS36 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS37 (rev 5663): NAND Access
    IOS38 (rev 4124): NAND Access
    IOS40 (rev 3072): Stub
    IOS41 (rev 3607): NAND Access
    IOS43 (rev 3607): NAND Access
    IOS45 (rev 3607): NAND Access
    IOS46 (rev 3607): NAND Access
    IOS48 (rev 4124): NAND Access
    IOS50 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS52 (rev 5888): Stub
    IOS53 (rev 5663): NAND Access
    IOS55 (rev 5663): NAND Access
    IOS56 (rev 5662): NAND Access
    IOS57 (rev 5919): NAND Access
    IOS58 (rev 6176): NAND Access, USB 2.0
    IOS60 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS61 (rev 5662): NAND Access
    IOS70 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS80 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS90 (rev 54321): Trucha Bug, NAND Access
    IOS202[60] (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS222[38] (rev 65535): Trucha Bug, ES Identify, USB 2.0
    IOS223[38] (rev 65535): Trucha Bug, ES Identify, USB 2.0
    IOS224[57] (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS236 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS247 (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS248 (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS249[38] (rev 17): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS250 (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS254 (rev 65281): BootMii
    BC v6
    MIOS v65535

    Report generated on 2011/03/19.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •