Results 1 to 10 of 10

Thread: Lost network connection during patchmii install- will not restart...suggestions?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lost network connection during patchmii install- will not restart...suggestions?

    Hey all,
    Been trying to get DVD capability on my Wii w/ MODchip. All was going well and I was installing the patchmii_core, at which point during the install I lost my network connection.

    Now when I attempt to restart the install, it runs through, 'Initializing network.....' then just dumps back to the Homebrew Channel.

    Forum posts are very thin when it comes to patchmii info, so was hoping that somebody with expertise/experience could lend a hand.

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    reset your internet connection, and remove all other sources, and try it might work.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the quick reply! Ive actually tried connecting to an entirely different (and reliable) unsecured access point. Also reset cable modem, router, etc... Odd thing is that patchmii notify that there was a network error (unlike any other .dol which will). It simply dumps me straight out and back to HBC.

    Thanks Admiral. I've noticed in all other posts you're usually the first to pony up solutions.

  4. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    well this has happened to me, and Anyregion changer, it gave me a error and booted me back, did you accept both Policys?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I wasn't prompted to accept any policies as far as patchmii or AnyRegion changer is concerned. Are you referring to something else?

    I just fired up cIOS rev05 Clone Installer - patchmii port v1 and did receive a connection with it. It begins downloading , continues to here:

    Content 3/15 ID: 00000002

    From here I receive an HTTP error request, where it dumps back to HBC shortly after.

    Seems like it's attempting to reference an invalid request from a server on the internet. Broken connection, maybe? Or am I missing something?

    Thx again Admiral.

  6. #6
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    24 connect/wifi internet

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah those have been accepted.

  8. #8
    Junior Member micwrecka's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    106
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    ouch... and this didnt brick the wii?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is there a solution? beacus i have a wii that does it all the time.
    the message i get is:
    "tcp_connect timeout
    error making http request
    request: http://nus.cdn.shop.wii.com/css/down...100000004/cstk
    ret: 0
    get_nus_object(cetk) returned -1, ticketsize = 0
    bad tik signature!"

    somebody knows what to do?

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I had the same problem and fixed it by running the "Wii system channels updater" and updating the shop channel then going into the Wii system menu and doing the "Agreement/contact" again.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •