Results 1 to 6 of 6

Thread: Help needed on drive problem!! Thanks!!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help needed on drive problem!! Thanks!!!

    Hi,
    I helped a fren who got a Jap Wii and recently i flashed it to 3.2U and installed HBC and Gecko. However after i did that, the disc channel keeps getting 'unable to read the disc', both originals and backups. Anyone knows why or have experience this before?
    I could have mess up the system but sometimes it loads some pirated games but so far, i cant get to load the backups and even some original.
    Any advise? Could it be a drive problem? or Software problem?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    the disc region changed, so that probly why, if you are using the loader, i would say thats why, if youre using a modchip, it might need to be reconfigured

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    His got a modchip, but i don't know which one. Regarding this region thing, so far those disc that successfully loaded, Wii sports NTSC and Rayman Raving Rabbids TV party PAL.
    Do i still have to configure the modchip? could you advise me how?

    Thanks!!!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    THANKS ADMIRAL!!
    I followed your lead on region problem and realised i had the same issue on Any region changer like you and the EULA stuff. Now it's working perfectly.
    Amazing dude!!!

  5. #5
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    like me and the EULA stuff?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by admiral victorinox View Post
    like me and the EULA stuff?
    refer to :
    http://www.wiihacks.com/wii-hacks/65...are-3-2-a.html

    Yes, i had the same problem with anyregion and the user agreement for the console. Read the agreement and open up anyregion to fix the region problem. Everything works fine now.

    Cheers!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •