Results 1 to 2 of 2

Thread: Backups not loading onto HDD

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Surrey
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Backups not loading onto HDD

    I have got a 250gb harddrive which I use to put my iso's onto.

    But recently have had a problem, I am using a Mac OSx 10.6, and using WBFS Manager, all was going well, but now I seemed to have a problem. Some iso's do not load onto the drive, but will work if I put them on an 8gb usb flash drive.

    I am using GX USB Loader on the wii to play the games.

    Do you have any idea why.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    Well, for one game, I had exactly the same problem. I guess it is some hidden compatibility problem, but I am not sure. You could try using another cIOS, to see whether that solves it, but it probably won't.
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •