Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Ugh... priiloader v .6 problems

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    14
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Ugh... priiloader v .6 problems

    I have followed these guides:
    http://www.wiihacks.com/recommended-...e-0-5-r99.html
    http://www.wiihacks.com/recommended-...-released.html

    I go to the page, copy the codes for 4.1U, put them in a text editor and save them as "hacks.ini" and hacks_hash.ini (because neither would work by themselves, with option set to use classic). I then put them on the root of my sd card, start up priiloader (power up and hold reset), click on system menu hacks and get:
    "Can't find hacks . ini on FAT Device
    Can't find Hacks . ini on NAND"

    Did I do something wrong on the installation?

    Please can someone help me?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    oh man I had this exact same problem today, I actualy got it to work by using a downloaded hacks.ini


    hacks_ini



    That is called Hacks.ini on the root of my SD Card and it worked for me.
    Last edited by Cile; 02-12-2011 at 05:19 PM.

  3. 1 User Says Thank You joona For This Useful Post


  4. #3
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 320 Times in 290 Posts
    OP - you need to go to settings and enable "use classic hacks.ini"
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    14
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Do I put that whole thing into a text editor and save as hacks.ini?

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    14
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried this and it didn't work. I'm doing this on a mac with textedit. Does it matter which format I save it as?

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    14
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Update: yay I got it working, thanks for your help: I downloaded from here: hacks.ini-4.1x.zip

    If you use this make sure to rename it to hacks.ini

  8. #7
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    @Joona! You need to learn how to use spoilers!
    That post is huge!LOL...



  9. #8
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey guys! I donít mean to hijack the thread but I too am having this problem, and have tried everything mentioned here, and I still get a message
    "Couldnít find any hacks for system menu version : v54449
    Not sure what I'm doing wrong
    Thanks!

  10. #9
    New Member gooup's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    76
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i, too, am getting this "Couldn't find any hacks for system menu version v54449"

    HELP!
    NEVER moon a werewolf.

  11. #10
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    You need the hacks hash ini from my guide
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  12. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •