Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: need for speed undercover

  1. #1
    Junior Member oblivion666's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Geordieland, England, UK
    Posts
    92
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Unhappy need for speed undercover

    has any 1 got need for speed undercover working on gamma loader (Softmod)

    i installed ios 53, 55 and 38

    running on 3.2e with pal iso

    tried to patch with backuppatcher
    but still get error #002 with blue screen

  2. #2
    Junior Member Breakell20's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    132
    Thanks
    5
    Thanked 60 Times in 34 Posts
    have you got cIOS Rev 7 installed? if not theres your problem.
    Here to help in anyway shape and or form (or at least try, ive been out of the wii scene for quite a while)



    If You Like What I Say, THANK ME!

    No Mod Chip/Clip
    HBC 1.0.3
    4.0E With StartPatch 4.06 PAL
    v386 (v24) Wii
    SOFTMODDED WII
    LEH1 Serial! THE BEST!

    COD5 : 408194203913
    Mario Kart : 0216-1986-4790
    Wii Console : 6009-4439-3108-6643
    PM me with yours if you add me

    DE BLOB escaped and attacked my Signature!

  3. #3
    Junior Member coreylad's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    (PAL) europe
    Posts
    25
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 1 Post
    i just get the same error as you using backup loader gamma i hope there is a fix soon
    coreylad europe (PAL)

    3.2E >> HBC >> usb loader >> samsung 120GB hdd

  4. #4
    Junior Member oblivion666's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Geordieland, England, UK
    Posts
    92
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    yeah got cIOS rev7 installed m8

  5. #5
    Junior Member oblivion666's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Geordieland, England, UK
    Posts
    92
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    have u got a backup loaded breakell with gamma

  6. #6
    Junior Member Breakell20's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    132
    Thanks
    5
    Thanked 60 Times in 34 Posts
    ive got quite a few backups loading on gamma. nfs im gonna torrent and look into it.
    Here to help in anyway shape and or form (or at least try, ive been out of the wii scene for quite a while)



    If You Like What I Say, THANK ME!

    No Mod Chip/Clip
    HBC 1.0.3
    4.0E With StartPatch 4.06 PAL
    v386 (v24) Wii
    SOFTMODDED WII
    LEH1 Serial! THE BEST!

    COD5 : 408194203913
    Mario Kart : 0216-1986-4790
    Wii Console : 6009-4439-3108-6643
    PM me with yours if you add me

    DE BLOB escaped and attacked my Signature!

  7. #7
    Junior Member oblivion666's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Geordieland, England, UK
    Posts
    92
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    same here i only have the error problem with nfsu

    i backed up all my games with wii dumper 1.2 and all work perfect

  8. #8
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    it requires a patch + IOS 53 and 55

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What patch?

  10. #10
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    theres a program patch, but for a 100% fix, get gamma error 002 fix edition

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •