Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: No SD codes found

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy No SD codes found

    So, I have the homebrew channel, I have gecko working....yet it can't find my SD codes??? I have used the code manager correctly as i have redone it several times and it is in a codes folder on my root SD with gecko in an App folder and I have tried changing the region and settings of gecko as well! and I just have no idea how to fix this! please help!!

  2. #2
    Junior Member Breakell20's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    132
    Thanks
    5
    Thanked 60 Times in 34 Posts
    game name and ID?
    Here to help in anyway shape and or form (or at least try, ive been out of the wii scene for quite a while)



    If You Like What I Say, THANK ME!

    No Mod Chip/Clip
    HBC 1.0.3
    4.0E With StartPatch 4.06 PAL
    v386 (v24) Wii
    SOFTMODDED WII
    LEH1 Serial! THE BEST!

    COD5 : 408194203913
    Mario Kart : 0216-1986-4790
    Wii Console : 6009-4439-3108-6643
    PM me with yours if you add me

    DE BLOB escaped and attacked my Signature!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ID: RUUE01 Animal Crossing: City Folk

  4. #4
    Junior Member Breakell20's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    132
    Thanks
    5
    Thanked 60 Times in 34 Posts
    using latest gecko? (1.07b) codes in SD/codes/RUUE01.gct ?
    Here to help in anyway shape and or form (or at least try, ive been out of the wii scene for quite a while)



    If You Like What I Say, THANK ME!

    No Mod Chip/Clip
    HBC 1.0.3
    4.0E With StartPatch 4.06 PAL
    v386 (v24) Wii
    SOFTMODDED WII
    LEH1 Serial! THE BEST!

    COD5 : 408194203913
    Mario Kart : 0216-1986-4790
    Wii Console : 6009-4439-3108-6643
    PM me with yours if you add me

    DE BLOB escaped and attacked my Signature!

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    yeeep! and gecko is in boot.dol format

  6. #6
    Reading Room
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    55
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    why dont u try others backup loader like wiagator v3 or diffrent one

  7. #7
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    thats the guide ive been following. Used it to the T, I have done everything right as far as I know i followed the instructions and pics. have the same files in all the places the right places, checked that I was ticking the boxes in code manager. As I stated before the programme is working fine as far as I know both the homebrew channel and gecko it just it seems to be unable to read the actual codes on my SD, it can even read the ID from my SD card just cant seem to find the codes >_<....I've tried ocarina and gecko now so I have no idea what to do, ill keep messing around with it I guess till I find the solution

  9. #9
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    are you sure youre doing the right region

    when u boot the game it should read RUUE01 if youre doing animal crossing US, and the GCT must be named RUUE01

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    My Game ID is different to yours!!! FINALLY found the problem!

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •