Results 1 to 7 of 7

Thread: Playing Backup games!?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Minnesota
    Posts
    49
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Playing Backup games!?

    I have wii firmware 3.2u with homebrew channel and wiigators backup channel,I load paper mario burned on a fuji dvd-r burned with imgburn at 4x I insert the game go to backup channel and start game the game starts but picture is all squigly. I know when u launch wiigators back up launcher it says press 1 on wii remote to change settings when i do nothing happens.Also the game is pal and my wii is a u.s wii and i belive should be playing ntsc but i thought there was a way to force it to play both.Anyway any help is greatly apreciated.

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    buy a chip or deal with the annoyances of the loader

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Minnesota
    Posts
    49
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Wow that was a good response coming from a senior moderator.This is a forum for wii hacking im sure you know that, it was a legit question,if i wanted to chip my wii i would have,so thanks!!!! By the way i figured it out so thanks for nothin!!!!
    Last edited by jtodd07; 12-14-2008 at 08:03 PM.

  4. #4
    Junior Member ChrisChown's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NTSC-U
    Posts
    1,070
    Thanks
    53
    Thanked 867 Times in 264 Posts
    Quote Originally Posted by jtodd07 View Post
    I have wii firmware 3.2u with homebrew channel and wiigators backup channel,I load paper mario burned on a fuji dvd-r burned with imgburn at 4x I insert the game go to backup channel and start game the game starts but picture is all squigly. I know when u launch wiigators back up launcher it says press 1 on wii remote to change settings when i do nothing happens.Also the game is pal and my wii is a u.s wii and i belive should be playing ntsc but i thought there was a way to force it to play both.Anyway any help is greatly apreciated.
    1. Your burning too fast. Go 2x speed

    2. You can't play other region games with the backup launcher.

  5. #5
    Junior Member ChrisChown's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NTSC-U
    Posts
    1,070
    Thanks
    53
    Thanked 867 Times in 264 Posts
    Quote Originally Posted by jtodd07 View Post
    By the way i figured it out

    Oops, didn't see that...

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Minnesota
    Posts
    49
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Thats cool thank you for a good honest answer. I did find out i couldnt play pal put in a ntsc and no prob.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jtodd07 View Post
    I have wii firmware 3.2u with homebrew channel and wiigators backup channel,I load paper mario burned on a fuji dvd-r burned with imgburn at 4x I insert the game go to backup channel and start game the game starts but picture is all squigly. I know when u launch wiigators back up launcher it says press 1 on wii remote to change settings when i do nothing happens.Also the game is pal and my wii is a u.s wii and i belive should be playing ntsc but i thought there was a way to force it to play both.Anyway any help is greatly apreciated.

    i'M HAVING THAT SAME PROBLEM... YOU SAID YOU FIGURED IT OUT, WHAT DID YOU HAVE TO DO? PLEASE HELP!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •