Results 1 to 7 of 7

Thread: Games not working?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Games not working?

    Not too sure what might of happened, but none of my backups are working. I checked my version, and I'm currently running 3.2u on the Wii. I also have one of the original Wasabi modchips in there. Could it be a modchip issue? OR is there something else I need to reference to get these things to work again?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    what games, if its Animal crossing, or need for speed, search Error 002 fix, and install those IOS's

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I really don't think you want me to make a list...lol. There's about 100 games that are no good anymore. Everything from SSBB to Spiderman: Friedn or Foe. I haven't downloaded any new games besides Lego Batman.

  4. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    Quote Originally Posted by CaptainPeanuts View Post
    I really don't think you want me to make a list...lol. There's about 100 games that are no good anymore. Everything from SSBB to Spiderman: Friedn or Foe. I haven't downloaded any new games besides Lego Batman.
    then its a chip, issue

  5. #5
    e39
    e39 is offline
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,029
    Thanks
    15
    Thanked 1,340 Times in 187 Posts
    Try an original. If that doesn't work, your drive might be dead.

    Helpful Threads:
    Dump & Burn discs | 3.3 / 3.4 Firmware FYI | Wii Disassemble | WiiClip Install

    Consoles:
    Wii - 4.1U - WiiKey 2 - USBLoader GX - SNES9X GX, Genesis Plus GX, FCE GX w. cover flow mods
    360 - Resident Evil S.E. - iXtreme LT 1.1 - JTag - FreeBoot 0.032 9199 Dash - NXE2GOD, XM360, XeXMenu 1.1, Flash360
    PSP - CFW 5.00m33, 16GB MSPD | DS Lite - DSTT w.1.17a r12, 8GB SDHC

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Who knew? Right after I make this post, the damn thing works again.

  7. #7
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    Quote Originally Posted by CaptainPeanuts View Post
    Who knew? Right after I make this post, the damn thing works again.
    the wii in general is fickle, lol glad to hear it

    and sometimes the dumbest things make it work

    Illevlo wii wouldnt work for me no matter what i did, it wouldnt count the + and i couldnt play, i unpluged the GC controller perfect, pluged it in broken xD etc etc

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •