Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Help updating my softmodded wii

  1. #11
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    it should be fine.. everything will copy OVER your current set up.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    it should be fine.. everything will copy OVER your current set up.
    Great, I'll try it tonight and update the post

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    HI all again:
    I am now following the softmod any wii guide.
    I already have the HB channel installed so the first thing I should do is to install
    ios58 and 61.
    When I use MMM to install them It didnt install both.
    it says
    * Installing 1/2:IOS58-64-v6175.wad - Title (-1035)
    * Installing 2/2:IOS61-64-v5661.wad - OK!
    final status - 1 completed succeddfully
    - 1 did not complete.

    Did this happen because I already had a IOS 58 with a newer version (sysCheck says that I have IOS58 (rev 6176): No Patches installed?

    It is safe to keep going with part 2 of the tutorial?

    By the way because I already have the HBC installed in part 2 of the guide I only need to run bootmii right?
    THanks for your help
    P.

  4. #14
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Which method are you using?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #15
    Jax
    Jax is online now
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,652
    Thanks
    3,214
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by Pospam
    Did this happen because I already had a IOS 58 with a newer version (sysCheck says that I have IOS58 (rev 6176): No Patches installed?
    1035:
    Corrupt IOS: The cause of 1035 error is when you try to install an IOS with a lower revision over-top of an IOS with a higher revision. Most common reason people get this error is when they try to downgrade IOS15 using DOP-Mii, TBR, MMM.....any app that downgrades IOS to install a patched IOS36 (you can also get the error if your IOS36 revision is too high when it comes time to install the IOS36 with patches).

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi again:
    I wanted to thank all of you for your help.
    After the 1035 error I just decided to keep going with all the following steps, and everything went great.
    My Wii is finally softmoded.
    CHeers
    P.

  7. #17
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    I don't know if anyone has noticed this (I didn't find a post about it), but the syscheck file is really old!
    Report generated on 2009/06/17
    @OP Please run syscheck again and post a report from this decade.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Jeje Joostin, I think sysckeck uses the date you have in your wii. I have never fixed mine, so I guess thats why the really old date.
    I actually ran syscheck the same day I made the post.
    Cheers
    P.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •