Hello everyone. For ppl who don't want to read a wall of text, Syscheck is at bottom

For the past six months or so I've run USB Loader GX with relatively few problems but I seem to have recently broken usb playback while updating/installing apps and games. My last known working settings were basically default (WBFS, cios 249, etc.) on a revision that I don't know the number for.

My problems began after installing Monster Hunter Tri and Sakura Wars 5 to an external harddrive. Sakura Wars would freeze on my old settings so I installed Hermes cios 222 and updated USB Loader GX to version 2.0 (based on this thread: http://www.wiihacks.com/wii-games/55...ars-5-a-2.html). In addition (and I have a bad feeling this is the cause), I deleted the 00000001 folder from my SD root on accident while moving install files.

My problems vary from game to game but all of them are gamebreaking and did not occur before: Resident Evil 4: Wii Edition locks controls at specific areas and requires a hard reset, Super Mario Bros. Wii black screens after entering a level, Goldeneye stalls at startup, and Black Ops fails to recognize a connected nunchuck.

After troubleshooting for a couple hours, I found that the same issues crop up while running from cios 249, 222, and 223. They also appear in all partition settings and all error 002 settings. They even turn up while running Configurable USB Loader on default settings. I have tried reinstalling all of the cios I use to no avail.

I honestly don't have any idea how to solve this problem and I would appreciate any help that could be provided.

Syscheck:

Spoiler