Results 1 to 3 of 3

Thread: Wii accidentally updated and when backups are launched, blank screen

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii accidentally updated and when backups are launched, blank screen

    So there's this person that paid me some money to do his wii a while back to launch backups from the hard drive. It was working fine until his kids updated it to 4.3U using the new medal of honor, I think. I fixed it back up following a guide because I forgot how to do it and got it back up and working almost completely with the exception that when I try to launch games in USB Loader GX, games go to a blank screen. I'll keep trying what I can but the problem might be an IOS or something? Any help would be appreciated.

  2. #2
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    Games that run from a loader use a cIOS. Post a system check to see what was installed
    http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-check.html

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,785
    Thanks
    1,908
    Thanked 4,411 Times in 3,699 Posts
    Blog Entries
    5
    Love how this user says "a guide"; whatcha bet it wasn't a WIN wiihacks guide, but rather a FAILTUBE or similar one. Do this (as directed by site rules):

    Introduce Yourself

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •