Results 1 to 3 of 3

Thread: Darkcorp 1.1 installation problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Darkcorp 1.1 installation problem

    Hi I followed the full 4.3 softmod guide and I have come to a weird stop. The darkcorp 1.1 mod keeps freezing choosing the regular installation mode at 5% - 7%. I restarted the wii and tried the virgin method and it just restarts after a few seconds. Should I install darkcorp v. 1 then upgrade to 1.1 from there?

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    best advice? forget darkcorp, you dont need it, its more hassle than its worth.

    WHY do you think you need it? What is wrong with using a loader like 99% of everyone else?

    Also, how old is your wii?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i guess so, i just had problems having the disk working with the neogamer so i wanted to go with darkcorp. could it be a problem with the disk itself? im worried that my system is partially bricked or wrecked because i tried to install darkcorp too many times and ends up freezing. should i revert my wii back to the the settings with a backup from priiloader?

    oh and my wii is like 2 years old got it december 2008.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •