Results 1 to 2 of 2

Thread: 4.0u - softmod not working.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question 4.0u - softmod not working.

    System info:
    Ver : 4.0u
    SD Card : San Disk 2GB
    External HD : 500GB WBFS formatted/setup

    I have been following these steps : http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    When I get to step : 3,b - I get the following error:

    "ES_AddTitleStart Returned : -1035
    Has your installed IOS36 a higher revision than 3094?
    IOS36 Installation failed..."

    Using "Trucha Bug Restorer 1.0", in the top RIGHT corner it says IOS15 (REV 257)

    I have tried a lot of other suggestions that are SIMILAR to my issue but no go. Thanks for your time, and THANKS for helping out a n00b.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    Well, I recommend using another guide. You can try the softmod any wii guide from my signature. I am quite confident that it will work.
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •