Results 1 to 2 of 2

Thread: Not received!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Maryland
    Posts
    16
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Not received!

    I have done EVERYTHING Guide: softmod guide said to do.

    I installed/uninstalled the homebrew channel and the browser will not receive the homebrew list. I have softmod my Wii to 4.1, 03.9b HBB. This is driving me nuts....

    I need help please before I throw this system in the fish tank!

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,581
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    Well, sometimes the homebrew browser just doesn't work. You can always just download the things from wiibrew.org on your pc, if the homebrew browser doesn't work. Futhermore, I can't think of any guide here which requires the homebrew browser, which guide are you using?
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •