Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: "HELP!" WAD Manager ERROR (ret = -1) Will Donate for working help :)

  1. #11
    New Member Alexharvey52's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay i think i worked out my problem, i am using a SDhc Card 8g. I think i need to use a 2g SD card is that right?

  2. #12
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 320 Times in 290 Posts
    I use a 8gb sdhc...
    but try a 2gb, if so you'll then know for sure that the problem is with your 8gb
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  3. #13
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,744
    Thanks
    1,899
    Thanked 4,397 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    Yes, wad manager and BootMii and Priiloader tend to barf or give -1 error on anything larger than a bonafide SD card (2gb or less).

  4. #14
    New Member Alexharvey52's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    Yes, wad manager and BootMii and Priiloader tend to barf or give -1 error on anything larger than a bonafide SD card (2gb or less).
    I tried using MMM to install a wad but it just says it failed. Im now going to try going through the softmod process again and see if i get the same output.

  5. #15
    New Member Alexharvey52's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When using MMM to load my wads it gives me the error -2011 when trying to install them. Any ideas on what i need to do or is it just my SD card?

  6. #16
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,744
    Thanks
    1,899
    Thanked 4,397 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    46
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You need to use a 2g sd card to softmod then when done you can use a sdhc card if you have the right system menu wich I believe is 4.1 and up and suggest using san disk it is known to be compatiable. I belive some of the guides explain this. good luck

  8. #18
    New Member Alexharvey52's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ive checked that but it doesnt explain my error enough /:

  9. #19
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,744
    Thanks
    1,899
    Thanked 4,397 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by Alexharvey52 View Post
    Ive checked that but it doesnt explain my error enough /:
    Yes, it does. You simply didn't read or understand it. It directs you to the cause and solution for that particular error.

  10. #20
    New Member Alexharvey52's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I found the solution, my sd card was the wrong type. It was SDhc 8gb, i now have a 2gb sandick SD and it works great. Thanks guys!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •