Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: cIOS rev 7 does not install

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    cIOS rev 7 does not install

    When I try to install cIOS rev 7, I get "installer returned -1"
    in the loader it says I Have IOS249 but in HBC it says IOS3-something
    is there any way to completely uninstall all the cIOS' and reinstall?
    the loader gives me DVD error 324
    anyone have any ideas?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    reinstall any ios you installed to uninstall, then try

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by admiral victorinox View Post
    reinstall any ios you installed to uninstall, then try
    Still nothing, when I try to install cIOS Rev 7 I get install returned -1
    more info
    WiiFW: 3.2 US
    IOS(according to HBC) 36
    IOS(according to BL) 249
    and the game im trying to play in animal crossing city folk

  4. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    for starters youre wrong xD search befor posting please
    http://www.wiihacks.com/faq-guides-t...html#post37403

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im still getting Disk Read Error 324 after install those IOS
    Im using Sony brand DVD-R

  6. #6
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    are you sure your chip can play it, i mean are you using a scrub, or do you have 3.3 and didnt patch the fake sign ios?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The one I downloaded from the green demons says its scrubbed, and Im using FW 3.2, so I still need to do that fake sign thing?

  8. #8
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    nope, can your chip read Scrubbed games? try updating the chips firmware

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I dont have a modchip, I thought the loader was able to run it on unmodified wiis

  10. #10
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    OH then this is simple

    the loader is crap, its very new and works poorly, a lot of games dont work or work well in addition most active people here dont use the backup loader, thats why you dont use something 1 month old, i also heard any of the newer games cant run on it as of yet there are many more reasons why you shouldnt but the anwser is your loader sucks

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •