Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Wii Homebrew 3.4 Help

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked 1,512 Times in 18 Posts
    Quote Originally Posted by theone420 View Post
    that is the exact tutorial i am using.

    but i dont have HBC installed and it gives me the error when installing the new beta 9 HBC through the twilight hack.
    Did you download the files from the link or use your own pre downloaded ones?

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i started all over and used your link.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked 1,512 Times in 18 Posts
    Quote Originally Posted by theone420 View Post
    i started all over and used your link.
    Well we are not off to a good start are we. Tons of people have used my guide, so it must be something small, let me look into it.

    Lets get some details. You are on 3.4 correct? At what point does it fail? The HBC installer loads yes? and then when you try to actually perform the install, thats where it fails?
    Last edited by EmperorOfCanada; 11-27-2008 at 02:57 PM.

  4. 1 User Says Thank You EmperorOfCanada For This Useful Post


  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok I got it and your tut worked great.

    my problem was i was getting a corupt download.(but it still extracted and everything just fine. well i hav had this problem with satelite tv hacking so

    what i did was went to the computer in the house that is conected directly to the modem then i downloaded the file again and tried. everything worked great.

    i am up and running on 3.4 now. i will finish your tut tomorrow. (but at least I have HBC now)

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked 1,512 Times in 18 Posts
    Quote Originally Posted by theone420 View Post
    ok I got it and your tut worked great.

    my problem was i was getting a corupt download.(but it still extracted and everything just fine. well i hav had this problem with satelite tv hacking so

    what i did was went to the computer in the house that is conected directly to the modem then i downloaded the file again and tried. everything worked great.

    i am up and running on 3.4 now. i will finish your tut tomorrow. (but at least I have HBC now)
    Glad to hear it worked out for you mate

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 2 Posts
    This thread was extremely helpful! Thanks a ton!

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nevermind, I've just figured it out....
    Last edited by Legault; 12-15-2008 at 03:51 PM.

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thank you for all this great job !

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    problem installing Homebrew

    I used your tutorial but it didn't work. I follow the tutorial and all work fine. But after the twilight hack appears:
    "failed to read boot.elf (-1)!
    No code found to load, hanging."

    I really don't know what to do.

    Information about my wii: 3.4U with modchip.

    please help!

  11. #20
    Wiihack's Staff
    ~ ********* ~
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    if u pm me for help...
    you better be a ***** donator

    Rossy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    846
    Thanks
    12
    Thanked 217 Times in 155 Posts
    "failed to read boot.elf (-1)!

    Appears, when there is no “WAD” folder on your device. (SD-card)
    or
    1) Your SD card is not formatted as FAT16 or FAT32 properly, reformat it.

    Follow the instructions in the guide
    Have you used the search function ? used the Tutorial section ?

    Did you know you can donate to help the running of this forum ?

    http://www.wiihacks.com/home.php

    hi...sorry we're busy, so only giving priority to supporting members like MK contestants / forum donators at this time...


    The advice given is up to you whether to act on it or not. NO responsibility is taken for you screwing up !
    Thanks for your understanding

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •