Results 1 to 6 of 6

Thread: I can't uninstall channels :(

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Thanks
    10
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Corrupted My Pokemon Ranch (solved)

    THREAD CAN BE LOCKED NOW!
    I used this guide, followed by this guide, to solve the problem.
    And by "solve the problem", I really mean go completely apes#!t all over it


    Original post and edits here

    Last edited by waffletower; 11-06-2010 at 11:42 AM. Reason: Solved; no new replies are necessary

  2. #2
    New Member lovewiibrew's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    100
    Thanks
    37
    Thanked 32 Times in 11 Posts
    Sounds like a Pal wad on your NTSC-U wii causing a semi-brick. If you have bootmii in boot2 I would restore a nand backup. If you don't, check out the guides in the brick section about semi-bricks. You said you used Wad Manager, did you tell it to uninstall the same wad you used to install this game?
    Last edited by lovewiibrew; 11-03-2010 at 09:32 PM.
    Wii64/WiiSX Hard Drive Fix

    4.2u/ bootmii-boot2/ cfg usb loader v60/ Hermes Uloader 5.1D (for WW/VC)/ IOS 249 Rev 17/ IOS 222-223 v4/ IOS 224 v5.1/ 320gb Transcend HDD/ Darkwii System Menu Theme

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Thanks
    10
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by lovewiibrew View Post
    ...restore a nand backup.
    I lost it, a long time ago.

    Quote Originally Posted by lovewiibrew View Post
    You said you used Wad Manager, did you tell it to uninstall the same wad you used to install this game?
    ....I....lost it

    You might be right about the PAL thing. I don't suppose there's a way to tell which region my installed WADs are from, eh? Like, say DOP-Mii (which is telling me I've got a Korean Forecast Channel, btw)
    Oh, wait, it says I've got all system channels from all regions except Internet and Wii Speak
    Last edited by waffletower; 11-03-2010 at 09:43 PM.

  4. #4
    New Member lovewiibrew's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    100
    Thanks
    37
    Thanked 32 Times in 11 Posts
    There may be a way, I'm not sure. But if ATD is telling you it's a pal wii when in fact it's not, makes me think something somewhere got installed that was not of your region. Again, I would check out the brick section as it's the only thing I can think of at the moment.
    Wii64/WiiSX Hard Drive Fix

    4.2u/ bootmii-boot2/ cfg usb loader v60/ Hermes Uloader 5.1D (for WW/VC)/ IOS 249 Rev 17/ IOS 222-223 v4/ IOS 224 v5.1/ 320gb Transcend HDD/ Darkwii System Menu Theme

  5. 1 User Says Thank You lovewiibrew For This Useful Post


  6. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Thanks
    10
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Hmmm, not seeing anything I can use there. Maybe I'll find something, or someone will know the answer and help meh

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Thanks
    10
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    First post edited to update progress.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •