Results 1 to 5 of 5

Thread: Softmodded wii, Old Virt. Cons. games STOPPED working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Softmodded wii, Old Virt. Cons. games STOPPED working

    I had 4-5ish Games on my wii b4 i soft modded it.
    Old Zelda game,punch out, etc.

    After modding when they are loading up i can hear them playing. only see a black screen. If i press home and the home screen pops up. i can see the game in the background. makes no sense to me.
    PLEASE HELP.

    I used this guide and ran into no problems.

    started with 3.3 or 3.4u, if it matters...... now im 4.1

    New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii
    Last edited by controledxchaos; 10-04-2010 at 01:34 PM. Reason: add more info.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nobody?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    your not giving enough information. What version are you running ect.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    version 4.1

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i re downloaded them as wads and re installed them with wad installer 1.7.....was thinking that maybe they were for older my older version or something... didnt change nething..

    if i need to give more info...i dont know what to add...please ask if need to know for help.

    Thanks in advance to any help.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •