Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: cIOS problems

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    171
    Thanks
    11
    Thanked 41 Times in 35 Posts
    Sorry i missed that - anyway, same result as the 222 version, says OK! but just sits there frozen

  2. #12
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Hmm, well I don't know. Seems like they don't like your HDD for some reason. Maybe try it with a flash drive and the new cIOS. Just to be sure that is the problem.
    Damn I suck!!!!

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    171
    Thanks
    11
    Thanked 41 Times in 35 Posts
    Sorry I've had a busy week, anyway for some updates:

    I softmodded a friend of mines Wii(his is v4.2), and my HDD is picked up and works fine the the bottom slot with ciosrev17, so it looks like the problem is with my Wii or how i've softmodded. I used dogegg's guide to the letter(v3.4 - updated to 4.1 during the guide though of course), even virginised and re-softmodded but nothing past rev9 will find my HDD in any slot for my Wii =/

    Doing some more google searching, i found some others on gbatemp who had what seems to be the same problem. The solution given there was to plug something into USB slot 1 and then the USB HDD would be picked up while in slot 0. Unfortunately this doesn't work for me =/

    I also made a disc backup of GH6, and it loaded fine with ios223. So there is something wrong with my usb port then i guess, but my USB mic works fine with GH while in slot 0 =/
    Last edited by oddgriffin; 10-09-2010 at 07:59 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •