Results 1 to 4 of 4

Thread: Please help! I have put absolutely no effort into a thread title

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please help! MoHH2 problem

    Hello!

    This whole week I am trying to get homebrew and stuff.
    I have finished everything and now I want to play Medal of Honor Heroes 2 with neogamma.
    At NeoGamma I clicked Launch Game on DVD and after that I quikly see a green screen and then the game starts. My remote is going out and 1 second later its going on again. I see the screen with information about the wii controller and wii zapper. After that the real game should start but there is a black screen and nothing happends I have to press 5 seconds at the on/off button to put out my wii.

    If I try to start the game from the main menu it isn't working either. But now my wii remote is disconnecting and can't connect again. It also freezes at the first wii remote information screen.

    It just doesn't work? Can someone help me? I am trying to do this shit for the whole week xD
    I also checked the IOS from my ISO and changed it to 247 with IOS Patcher. And then I burned it back to the disc again. But it still doesn't work!

    I have followed a tutorial for my 4.2E wii system, and I did everything right.


    Is there someone who can help me with this?


    Thanks in advance.

    Timo.
    Last edited by Timo.; 09-17-2010 at 01:31 PM.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,144 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Try using uLoader 5.1E.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I just start all over again, because it just wont work.
    MoH H2 is freezing the whole time.

    I will delete the homebrew channel and follow a other tutorial.

    Thanks anyway.

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    G÷ttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Timo. View Post

    I will delete the homebrew channel and follow a other tutorial.
    thats the answer to everything

    trying a different loader is much easier, also it could be a bad burn or just the .iso you are using.
    if you do something, run through the softmod any wii guide, jump in at chapter 2 as you, maybe, still have the hbc on board

    good luck

    <--suggestions helped? press Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •