Results 1 to 6 of 6

Thread: Wiimote unsyncs while installing CIOS

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wiimote unsyncs while installing CIOS

    Iv been trying to soft mod my wii all day, but whenever i try installing a CIOS (iv tried a few, including rev19 and rev17_ my wiimote unsyncs from the wii, and the gamecube controller doesnt seem to be working either.
    im getting super frustrated. help?

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    which guide are yo ufollowing? it sounds like maybe you didnt remove the stub IOS first.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    iv gone off of a few different soft modding guides for 4.3, and every method is giving me the same result.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how do i remove the stub ios?

  5. #5
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    got it all working now, however, whenever i open USBloadergx, it immediately gives me an error screen, and i have to restart my wii.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •