Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45

Thread: Softmodded Wii Wont Load WADS...

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Angry Softmodded Wii Wont Load WADS...

    Ok here's my problem:

    I recently won a new black wii console, i decided that black wii's look nicer.. so i went about softmodding my new black wii.. I used the guide Here:

    The 4.3 Softmod Guide (by mauifrog)
    http://www.wiihacks.com/recommended-...mod-guide.html

    Stupid Upgrades! I Think I completed all the steps that I needed to complete modding process.. I now have home brew Channel and Usb loader GX and BBC iPlayer Channels.

    I can Use All of these: (Homebrew Channel, Usb Loader GX & BBC iPlayer Channel)

    Within the Home brew Channel I have these programs: (Multi-Mod Manager,Usb Loader GX, Bootmii,HackMii Installer, Load Mii, NeoGamma,Priiloader, Trucha Bug Restorer as well as, cios for mediaplyer, Emulators, mymenuify and mplayer)

    My Wii Version is Now 4.1E

    HERES THE PROBLEM

    I can load up All my Games From My USB HDD but I CANT load any WADS or load any channels from my sd card!!...

    help!!!

    I tried this:

    Homebrew->Multi-Mod Manager->WAD MANAGER.....

    Then select a wad (tried all) A to proceed....

    Final Status - 1 Did Not Complete // TICKET(-2011)

    Press any button to continue...

    ARRGGGHHH!!!!




    Any help with this would be greatly appreciated!!

    I dont wanna start messing about n break the damn thing!

    Thanks!!!!
    Last edited by supportukhiphop; 07-30-2010 at 10:20 AM.

  2. #2
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Try getting wad manager 1.7. Try it
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Tried putting wad Manager 1.7 on sd card and installing it thru multi-mod manager....but no luck... just kept getting error on black screen...

  4. #4
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    just download the app and launch it thru homebrew

    actually you should erase MMM
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Rx10 View Post
    just download the app and launch it thru homebrew

    actually you should erase MMM
    How do i load/install it without MMM in homebrew??

  6. #6
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    you don't have to... just launch the app

    downloaf the app and put it on the apps folder... the homebrew browser should display the app and launch
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Nope still no luck is there a way to check I have evrything where it should be and IOS's installed in the right place...?

  8. #8
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Where your no luck liees, you still can launch it as an app or wad manager 1.7 is not working
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Rx10 View Post
    Where your no luck liees, you still can launch it as an app or wad manager 1.7 is not working
    What does it mean if the homebrew channel does not display wad manager ?

  10. #10
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    rename the wad manger .dol to boot.dol.....which ios are you using for wad manager....should be ios249

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •