Results 1 to 4 of 4

Thread: Wii wont play when Hard drive is plugged in

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii wont play when Hard drive is plugged in

    -Wii 4.1e
    -Neogamma, usb loader gx, wii flow, Homebrew channel
    -Some emulators on SD Card

    All been working fine up untill playing mario galaxy off wii flow, the screen went blank and the controller cant be recognised. Eveytime I turn on the console with the Hard drive plugged in, screen blank and again controllers not recognised.

    It seems to only work when there's no Hard drive plugged in, but this would mean no Wii flow or usb loader gx.

    Any suggestions???

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    904
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    What happens if u turn the wii on and then plug the hard drive in?

  3. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Wii flow says "Please connect USB in the slot" and USB loader gx freezes...


    It's actually started working again. I dont know if it was me over using the hard drive or something else but thank God it works... Thanks anyway

  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    904
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    I would ditchusb loader gx if i were u and stick to wiiflow or cfg usb loader they r not as buggy

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •