Results 1 to 9 of 9

Thread: Configurable USB Loader help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Configurable USB Loader help

    I downloaded all the covers onto from configurable Usb loader, but it doesnt seem to work the next time around. sometimes when it downloads it the cover looks like a bunch of stretched colors. also when i try to update online it downloads it, but when i restart it still says i have the hold version installed.

    Update: I got some of the covers to work. now some of them wont download. I keep pressing "downloading missing artwork" and when it comes to the missing ones it says. invalid png. or sometimes it says "http error: http/1.1 404 not found." some of the ones that were giving me errors when i download all the missing covers, i can download individually. just wondering why it would give me an error. anyhelp please.
    I also just updated manually.

    thanks in advaced
    Last edited by Penguin_02; 07-09-2010 at 11:01 AM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    904
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    R u running the program from a channel?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ya i am running from a channel. and just updated cause i got another problem.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    904
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    channels don't update only forwarders can update

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i see what about the issue with the covers?

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    904
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    I would re format my sd card and try the lataest revision of cfg usb loader, if u still get the same problem come back o me and we can try something else.

    Do u need a forwarder channel for cfg?

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am using a forwarder channel.

    i tried reformatting and downloading still nothing.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    If you want to start over with configurable usb loader, just to get a clean start then this what you do. Get you CFG loader v56, HERE, this has everything you need. First remove everything related (to Configurable USB Loader) from your SD card, then (from the link I provided) install v56 to your SD card. Then you can update to the latest version of the loader thru an option within the loader. The reason I have you download v56 is because it has everything included that is not included with newer version, the uploader does this to keep recent download short and cut down on his uploads. Any newer version will only have the boot.dol included, until v57 is finalized.

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've tried that a few times. Worst case senario i'll just go download them 1 by 1. it seems to be the only way since the ones that give me error when i click download all, will download individually.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •