Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: USB Loader GX-Crashing when selecting game

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The game doesn't load, the screen stays on the menu, I can click other options but nothing ever happens.

  2. #12
    New Member fiire's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    235
    Thanks
    16
    Thanked 76 Times in 55 Posts
    it just occured to me: have you watched the wii motion plus video yet? If not, certain games like wii sports resort and redsteel 2 won't play.


    |4.1U|Bootmii/boot2|Priiloader v.04|
    |Wiiflow 2.1 Forwarder|Triiforce MRC SS USB Forwarder|VBAgx v2.0.08|WiiMC v1.0.6|


    Create your own custom system menu theme



    IF YOU FOUND MY POST HELPFUL, PLEASE REMEMBER TO CLICK THANKS!


  3. #13
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by fiire View Post
    it just occured to me: have you watched the wii motion plus video yet? If not, certain games like wii sports resort and redsteel 2 won't play.
    Yep, watched it yesterday, incidentally thats when it went haywire.

    I'll try and find another copy for the sake of it.

    Thanks for the help guys

  4. #14
    New Member fiire's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    235
    Thanks
    16
    Thanked 76 Times in 55 Posts
    did you switch the .dol back to default from the alt.dol?


    |4.1U|Bootmii/boot2|Priiloader v.04|
    |Wiiflow 2.1 Forwarder|Triiforce MRC SS USB Forwarder|VBAgx v2.0.08|WiiMC v1.0.6|


    Create your own custom system menu theme



    IF YOU FOUND MY POST HELPFUL, PLEASE REMEMBER TO CLICK THANKS!


  5. #15
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry to trouble you again.

    I've got every game but Zelda working now. I've noticed this has something to do with Red Steel 2. When I use the alt dol method to get it working, it stops Zelda from working, I go through all the settings and I change them to run from different cIOS as well as different dol, but it doesn't work.

    I just get an exception DSI occurred error

  6. #16
    New Member Reconix's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    8
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lightbulb Conformation

    Would just like to confirm I had the same problem but got it working striate away. I didn't update the IOS ether.

    All I done was first started the game with the .dol method and watched that stupid movie. The game will crash and return to your default start menu, I then Turned the .dol to default on USB Loader GX and rebooted the wii. Also works on Wiiflow.
    -
    As for Zelda not working make sure you've turned the .dol method off and make sure you have no other settings set that might disrupt the game from loading.

    enjoy your back ups with all lazzyness, I love the fact that I don't have to get up and change games now haha !

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •