Results 1 to 4 of 4

Thread: My Wii is crazy, random problems, and they are fixed later

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    My Wii is crazy, random problems, and they are fixed later

    at first i was fine playing with DVD backups with neogamma, followed a guide here for 4.2 softmod, and only installed ciosx rev19 to load MH3.Then i decided to try USB loading, got a micro SDHC, and couldnt load games with configurable usb loader, then tried out usb loader gx and worked fine, then i tried metriod trilogy and after that no game loaded, i re-softmoded, and still nothing, then i try for luck other loaders, configurable still doesnt work, then wiiflow, and it works, so i keep using it, until today when all loaders stopped reading the SD(or card reader), then trying to see what was the problem, i unplug my wii from AC, deleted and put wiiflow in my SD again(another one for the wii slot), and when i go to try it out, i forgot i put wrong (put the main folder on app, and that one had apps, and some txt inside), so i said "well im gonna see if some loader recongnizes my SDHC, tried with loader GX, and it did recognize it, so i decided to run the game, and it worked.

    i dont know if unplug it for like 5mins worked for the usb device problem, but how the hell loader GX got fixed all of the sudden?, some ago i remember my wii didnt recognized the motes, and unplug it from the AC for a while fixed it (thats why i tried it now), so wtf? im clueless.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Same thing happing to me.

    I just have usb loader gx, back ups will be working fine and then after adding games or for no known reason, they'll stop, then sometimes they'll start working again, sometimes they won't. I am reading the forums to try to figure it out. I also have problems with remotes connecting. Go figure.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    oh, i found out the "no USB device" problem, when i put mario galaxy 2 on the SDHC(with wii backup manager), loaders wont recongnize the SD, weird...

    maybe i need another copy of the game, this one was a scrubbed one, but it seems when u transfer as wbfs it scrub it too.

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by GNkyrios View Post
    oh, i found out the "no USB device" problem, when i put mario galaxy 2 on the SDHC(with wii backup manager), loaders wont recongnize the SD, weird...

    maybe i need another copy of the game, this one was a scrubbed one, but it seems when u transfer as wbfs it scrub it too.
    Lol, scrubbing an iso only removes the useless data or padding in the file that is used to make it the correct size to fit on a disk. Scrubbing something more than once will not remove necessary data from the file, unless the app you are using is just wrong.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •