Results 1 to 5 of 5

Thread: Softmod problems

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Softmod problems

    i did evrything right in the guide to softmod my wii, its 4.2 with neogammer.
    When i try playing a backup in neogamma, it always says disk error, 1252.
    Why does it say that how can i fix it, im using verbatim disk dvd+R I can play my original games fine, but copied gmes done work.

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    You probably have the d3-2 drive(How old is the wii) ..if so USB Loading only

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how can you tell if its got dat drive, my wii is about a yr old.

  4. #4
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Wii Drive Chip Database see what it says for yours

  5. #5
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ive got this dvd drive
    GC2-D2E
    Why wont it work ive tried evrything in the guide, when i intsall dop mi i get errors when i install but then it still installs why is that

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •