Results 1 to 1 of 1

Thread: Homebrew Channel Switching between apps in colour then next time Black and White :(

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Homebrew Channel Switching between apps in colour then next time Black and White :(

    Help Please

    Hello Guys, Not the best way to ask when your posting for a first time.
    But i really need help please.

    I followed some of the guides posted here and
    also on this page http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html

    Starting from the start, I had 3.4E installed and was trying to install usbloader , wad etc.
    But the problem now is while trying to update some of this, the wireless wii - pc decided to install 4.2 E

    Some where i have now stuffed the Loading from Hbc to apps ( Being Gecko - or Usb Loader )
    the HBC Backgroung ( Being Blue with Bubbles ) will show as Black and White !

    I have tried uninstalling the HBC and everything.
    Reinstalling as above step by step - which all works ( A BIGH THANKS )
    Installed as above with Usb 1.5


    But still getthe switching between apps when loaded from colour to black and white.
    and if i'm in the menu of the HBC ( While still in B/W mode ) it will load the Wii Menu in B/W....

    Anyone know how to fix this ?
    Or others having same error ?
    as i cannot seem to find any information regarding this.


    Any help would be greatly Appreciated !
    Regards one lost sole

    WORKED OUT IT WAS THE TV>
    Connected to another brand, and seemed to have fixed the error. Weird.
    Last edited by squizzy; 05-28-2010 at 07:48 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •