Results 1 to 3 of 3

Thread: I can't play FFCC: My life as a King :/

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I can't play FFCC: My life as a King :/

    well, I installed this game, and when I run it, it gets me back to the main menu :S
    I don't know why, because I have ios 38, 53 and 55, and I can play My life as a darklord, pokemon rumble and lost winds.. so can anyone help me with this? u_u

    firmaware: 3.1U

  2. #2
    New Member crimghost's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    42
    Thanks
    7
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Blog Entries
    1
    Are you sure the wad isn't corrupt? Did it install all the way to completion with no errors? Is the wad the same region as your wii's system menu and the other vc that's installed and working? I'm not 100% sure on how to help you, just offering some insight on things i'd double check myself.
    Restore Region-free to 4.2 wii's

    4.1u softmodded / Wasabi v3 w/3.0 firmware / cIOSx rev19 base 57 / priiloader 0.4 rev78 / BootMii on boot2 / WiiMC 1.0.2 w/SMB

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well I downloaded it from here :/ (it says NTSC), and yes the installation was completed with no errors, actually, I have downloaded the game like 4 o 5 times, and always the same thing u_u

    Maybe because I installed cios rev 19? and later on, I read that 17 was better than 19, yand I went back to 17 x___x I don't know :/

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •