Results 1 to 2 of 2

Thread: 4.2U Trouble Getting Started

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.2U Trouble Getting Started

    Hello,

    My machine has 4.2U and I am trying to get homebrew loaded, but I can't get bannerbomb to work. I have a sandisk 2GB card like a few people recommended and follow all of the instructions (I think) to the letter. I used all the variations of bannerbomb for 4.2 and am clicking on the sd card icon from the main menu. When I click on the icon it takes me into the memory card and pops up a dialog that says it is loading data from the card, and then nothing. The screen doesn't go black, my system doesn't freeze up and most importantly I don't get the screen asking me if I'm ready to go. I tried searching for this issue, but I can't find anything that helps. This is the second memory card I tried, the last one had the same results, nothing. If anyone has any ideas on what the problem might be or any guidance I would appreciate it greatly.

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,744
    Thanks
    1,899
    Thanked 4,397 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    You format it FULLY (ie not quick) and to FAT32? You could try that and also the SD card icon w/o the card in. When it starts to look, insert the card.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •