Results 1 to 8 of 8

Thread: How to Fix Exception (DSI) occurred! Any1 Pls...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us How to Fix Exception (DSI) occurred! Any1 Pls...

    Hey Guys i have my wii Softmod on 4.2u and was now having any problems until my wife unplugged the HDD for the usb to avoid having my kids fighting for the wii each morning.. lol
    the Night before i added some more games into the hdd and some covers on the sd card. i plugged the hdd back in and ran usb loader gx with no problem. everything was there and working properly.
    and then the next morning wifey unplugs the Drive and now im trying to run it and its keeps giving me the Dam Exception (DSI) occurred! Error and a Bunch of Codes talking about bad Dump and that will try in seconds and nothing happens.. ive try deleting all the games from the hdd and deleting the Images from the sd card and Shit not Working Still.. what can i do ..? remove everything and soft mod all over or im done..? Pls any one with any Ideas.. how to get rid of it..

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    try delete you gx config file (its in config folder on your sd) dont worry when you launch gx it will make a new one

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dude i just tryed that and shit nothing same thing.. there was 2 cfg files there and deleted both and nothing..

  4. #4
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    through wbfs manager try taking off the games you put on there last (do right click extract if you dont have them backed that will put them on your pc and plug the drive and see again)you said you did but MAKE sure there are no covers on the sd card thats the usuall problem
    Last edited by Cile; 04-02-2010 at 07:17 AM.

  5. #5
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    I say remove all the files that have to do with the usb loader from the SD and try again

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i tryed removing all games and deleting all usbgx stuff... im gonna try on loading a diffrent usb loader like coverflow..

  7. #7
    New Member NYCES's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Diesel City
    Posts
    92
    Thanks
    16
    Thanked 41 Times in 15 Posts
    Lo mate. I recon its the covers!!! Ive been having the same issues and it seems whenever you use the cover download, there coming corrupted which gives you code dumps. Stick your SD in your pc and have a look in the images folder, you can see if the image is scrambled.



    just see you tried the images thing hmm well thats what it was for me. numerous times this last week

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yea I got it fixed.. Dunno what it was that I think it corrupted my 222 and 249. I noticed it when I went thru HBC and clicked on the usb loader gx app and when it try to open gx it read error on cios 222 and 249 it said something about check those to cios AND come back to me.. Lol so after uninstalling and installing new USB loader and channels I reinstalled the 222 and 249 using cios 250. And done deal my new usbchannel was working and the USB loader gx. Now I have 2. Most of been something on the Sd card.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •