Results 1 to 5 of 5

Thread: USB Loader GX won't mount my drive

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    USB Loader GX won't mount my drive

    Hi,
    I have the latest revision of USB Loader GX (849, downloaded yesterday). It doesn't mount my USB drive though. It goes to the screen 'trying to load your slow USB device, counts down from attempt 25, then goes back to the Wii menu.) Very occasionally it mounts ok.
    I also have Neo Gamma installed. It mounts the USB drive no problem each time. When I use NeoGamma to mount the drive, I can then load the games form USB Loader.
    The drive is a Seagate Freeagent 500GB, which is listed as a compatible drive, and it's plugged into the outer/bottom USB port. My wii is on 4.0u, and Cios is 222 rev 38.
    Any ideas on this?

  2. #2
    Junior Member wiimaster4eva's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland
    Posts
    1,224
    Thanks
    182
    Thanked 469 Times in 305 Posts
    Blog Entries
    1
    Try wiiflow instead, I find it better than GX and cfg usb loader.
    ii acks.com




  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks-do you know if it works ok with Rock band?

  4. #4
    Junior Member wiimaster4eva's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland
    Posts
    1,224
    Thanks
    182
    Thanked 469 Times in 305 Posts
    Blog Entries
    1
    I am sure there is a way, unfortunately I dont have that game.

    When installing wiiflow, thing people always get stuck with is there is a folder that has to go into your apps, it will be called wiiflow_249 you have to rename it wiiflow or the forwarder wont work.
    ii acks.com




  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Usb gx won't mount hdd

    Hi I have a similar problem where USB GX does not mount the hard drive. It give me the 5sec timeout everytime. Until I leave the SD card inside with the USB GX mod program. Now it works everytime. I was able load the game from USB hdd before without having the SD card inside in a different modded Wii. Can't figure out why.. Anyone know.. Please help. Greatly appreciated.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •