Results 1 to 4 of 4

Thread: GBA emu wont work

  1. #1
    New Member sahduk's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    215
    Thanks
    24
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    GBA emu wont work

    Its really starting to anoy me i created a vba folder in my apps folder then a roms and save folder along with the boot.elf and the png. and meta.xml

    everytime i choose the vba button on homebrew it tells me there are no roms in the folder.

    Halp meh >_<

  2. #2
    Member
    Retired Staff Member

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,494
    Thanks
    70
    Thanked 230 Times in 116 Posts
    http://www.wiihacks.com/20381-post23.html
    are they in: /VBA/ROMS/

    are they: .gba files

  3. #3
    New Member Jiiprah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    248
    Thanks
    5
    Thanked 195 Times in 26 Posts
    You don't create a VBA folder in the Apps folder. You create a VBA folder on the root of your SD card.

    | Wii LU64 | USB Loader GX | Western Digital 320GB Passport Essential HD |

  4. #4
    New Member sahduk's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    215
    Thanks
    24
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    oh right, sorry i didnt know that gonna go try that out.

    :wow cant belive that worked thats jiiprah n jbloggs im actually very new to adding aps and stuff to my wii i only started 3days ago.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •