Results 1 to 4 of 4

Thread: No USB Loaders Seem To Work...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    No USB Loaders Seem To Work...

    So here is the situation. My sisters Wii has a wiikey installed, not that it matters (I think) because the eject button is pooched. So I said I'd install a USB loader and you can use an external HD to load your games..

    So.. Wii, updated to 4.2U. Followed guides to get everything as it should be, HBC etc installed. CIOS38 rev17 installed, Hermes 222/223 installed. I have GX Loader installed as a channel and WiiFlow (just now) installed on my SD card.

    Whenever I try to run a game I get "There was an error, please eject the game disc and reset your wii...."

    Did I miss something in the softmod? All the games show up just fine in the GX Loader and WiiFlow lists, no games at all will load.

    At my wits end here as I think I have everything installed that I need installed. Any help would be appreciated. Thanks in advance.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    make sure u converted ur wii games from iso format to wbfs before putting them on ur hdd

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    They are. I am using my external HD and everything on my Wii works just fine..

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im just as stuck as u right now i have no clue why this wont work

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •