Results 1 to 4 of 4

Thread: no system menu. can't sync other remotes plz help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    no system menu. can't sync other remotes plz help

    so I softmodded my Wii with the ANY 4.2 tut I am on an FW 4.2 LU65 priloader v0.1 ever since completion I have only been able to access the priloader menu and not system menu. I have already set it to autoboot to system menu but it won't wich was all fine cuz I can still use neogamma to play all of my burned games but now one of my Wii remotes which used to always be first player but then started switching back and forth from 1st to 2nd player (especially when swithching from priloader to neogamma and again when loading game) now my 1st player remote doesn't work at all and so I bought an "Intec" remote and I can't sync with bottons on remote and Wii and I can't get into the "health screen" because I have no system menu.
    can someone plz help me?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by lu65.fw4.2lost View Post
    so I softmodded my Wii with the ANY 4.2 tut I am on an FW 4.2 LU65 priloader v0.1 ever since completion I have only been able to access the priloader menu and not system menu. I have already set it to autoboot to system menu but it won't wich was all fine cuz I can still use neogamma to play all of my burned games but now one of my Wii remotes which used to always be first player but then started switching back and forth from 1st to 2nd player (especially when swithching from priloader to neogamma and again when loading game) now my 1st player remote doesn't work at all and so I bought an "Intec" remote and I can't sync with bottons on remote and Wii and I can't get into the "health screen" because I have no system menu.
    can someone plz help me?
    There is some issues with some versions of preloader where it always takes u to the preloader menu no matter if u change it. Try to install a different revision of preloader that should solve the issue.

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Not really doing much Wii stuff these days.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thnx I thought thats what it was but I can't find where to get priloader/preloader

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •