Results 1 to 8 of 8

Thread: Twilight Hack help!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Twilight Hack help!

    well, im trying to install the homebrew channel, but when the hack tries to run the file that installs HC i get a bunch of lines that say "err=c1000002" or something like that. I've tried using different SD cards and had formatted all of them to FAT16, but I still get the same problem. I donīt know what else to do.
    PS:im wii has firmware 3.3U, and im using the latest version of the hack.

  2. #2
    New Member Jiiprah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    248
    Thanks
    5
    Thanked 195 Times in 26 Posts
    Are you using the Twilight Hack from the Homebrew Channel web site?

    Thats what I used and it worked fine for me. I had v3.3U too.

    | Wii LU64 | USB Loader GX | Western Digital 320GB Passport Essential HD |

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    They are supposed to be the same version, but im going to try anyway.

  4. #4
    Inactive *********
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    jebise101's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    425
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 7 Posts
    you have wii firmware 3.3 so you will need the beta1 version of the hack which can be found at Wiibrew.org

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah, thats exactly the one i used, and it seems to work fine ( i talk with the guy and the screen goes black with some letters) but then, when it tries to execute the boot.elf file, it starts giving me the "err=c100002 reply=0000000" or something similar.

  6. #6
    New Member Jiiprah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    248
    Thanks
    5
    Thanked 195 Times in 26 Posts
    Bad "boot.elf" ???

    | Wii LU64 | USB Loader GX | Western Digital 320GB Passport Essential HD |

  7. #7
    Inactive *********
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    jebise101's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    425
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 7 Posts
    hmm try the sd format uitlity and see if that works!!! Also what boot.elf are you trying to run? and where are you putting it on the memory card? coz it should be on the root of the sd card

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok, im gonna try the official sd format tool and downloading the HC again, thanks for the help.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •